Dåligt samvete som mamma

Jämt går jag runt med dåligt samvete. Det finns så många anledningar till att jag har dåligt samvete och ständigt får jag höra att det får jag leva med resten av livet. Det gör ont i magen att lämna lilla Justus på dagis. Varför ska det vara så himla svårt?  Redan när vi närmar oss dagis och han blickar ut genom fönstret så åker underläppen ut och han gråter och säger: ”mamma, mamma, mamma”. Jag vill bara åka därifrån. Mamma ska bara iväg och jobba, säger jag och torkar bort tårarna. Seriöst, biologiskt sätt…så är det ju inte normalt att lämna bort sitt barn!  Det tar emot och det är därför det tar emot, men samhället är uppbyggt på att man ska jobba och barnet ska vara på dagis. Jag lider…min lille prins!

Förstår att han slutar gråta när jag gått och att personalen är underbara! De är faktiskt riktigt goa… :)

Carina Tropp Carina Tropp Carina Tropp IMGP4015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *