Famlar runt

Idag har varit en extremt givande och rolig dag. Det har vart en speciellt möte med Norway Twins som besökt centret och jag har för första gången haft ett minievent för de. Så himla go tjejer som är mer än naturliga och dessutom är det lite speciellt då de genomgår en speciell fas i livet. De har nämligen en viktresa framför sig. Guro har gjort en magsäcksoperation och Pia väntar på att få göra det. De har dessutom ett TV team som följer deras bloggande och möten. In och läs deras blogg och följ de på instagram @norwaytwinsblog

Jag har en del att fundera på då jag i dagsläget. Vägval. Det är så mycket kul som händer och valen blir svåra.

Fokus är på att välja det som är bäst för mig och kanske inte alltid det roligaste. Jag har alltid utgått från att välja det roligaste men det är kanske dags att tänka strategiskt istället?

Jag har valt att avsluta min anställning på Värmlandsbygden och skolan i dagsläget. Delvis pga av vägval men även att jag hinner inte med konsten alls och mina uppdrag blir liggande åt sidan. En konstutställning till hösten blir inte heller av utan tid. Det är helt enkelt mycket just nu.

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *