Fixar och donar i barnrummet

Vi fixar och vi donar hemma. Det är lite smådetaljer här och där som ska på plats. Ibland känns det som det aldrig kommer bli klart och helt plötligt ser man hur mycket man faktiskt hunnit med.

På onsdag är det dags för Mini&Me repotaget så jag försöker fixa iordning lite detaljer och har ordnat med lite tidig julklapp. Ja, det var inte meningen att sätta upp tältet ännu, men jag kunde inte låta bli. Älskade sådant som barn och Justus blev såklart superglad över detta. Mysigt att sitta där inne och titta i böcker. Att titta i böcker ligger på Justus topplistan tillsammans med traktorer och nya ämnet rita. Såklart att mamma är stormförtjust över detta!!!!!

Ska sätta upp apan och försöker komma på nåt kreativt som inte behöver vara exakt efter regelboken. Vill rita det mesta själv, men tänka att nån dekor gör ju inget faktiskt. Justus har även fått lite nya leksaker och kuddar! Kolla in bilder på några av grejerna!

DSCF7655

Dekor till väggen är köpt från Liten Leker och den var inte så farligt dyr heller och man kan ju alltid ha den som komplement. Kommer visa när jag satt upp den :) Detta såklart massor att välja på så in och kika Små detaljer!

 

Lektält Kids Concept från LitenLeker.se

Lektält är från Kids Concept och jag ville ha detta för att det passar in i färgen och jag gissade på att Justus skulle gilla det 😀 Det finns ju massa fina saker från Kids Concept och jag har bland annat köpt deras fina klossar.

 

DSCF7629

Tyckte detta var en ypperlig julklapp…lite tidigt men ändå! Spöket Laban bok och en Spöket Laban nalle som man stoppar in handen i och kan göra låtsasröster med. Ett roligt komplement till boken. Det är sånt som gör det extra kul att ha barn!!!

DSCF7639

Jag kunde inte avgöra om Spöket Laban myset skulle va i fåtöljen eller på hans rum i tältet. En mysig filt och en kudde tillsammans med Spöket Laban nalle och Geggamoja nalle.

 

DSCF7650

Lite mörk Bild av rummet just nu, men det beror på att jag bara har min 10 år gamla kompaktkamera 😉 Det är dags att fixa en ny, men det ligger liksom inte högst upp på listan idag…men kanske imorn 😉

 

DSCF7613

Så här ser alla smådetaljer ut på apan och imorn ska den sättas upp :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *