Hur gick det sen?

Hur gick det sen egentligen? Ni vet allt som var så sockersött över sommaren. Blommorna visade sitt vackra ansikte och människorna ler mot varandra. Energin är på topp. För alla kommer hösten där blommorna dör och träden börjar blir bladlösa. Vardagen knackar på dörren direkt filmkameror och filmteam lämnar gården. Det känns skönt att kunna kommunicera utan att någon annan kommer med ledande frågor och ifrågasätter känslor.  Verkligheten kan slå hårt mot dig precis som en ovänlig höststorm mot regnbeklädda rutor. Ni vet när mörkret kommer sådär plötsligt der gör varje år.

Jag har gjort en resa i mitt liv. Det var aldrig något jag hade räknat med. Det var inga förväntningar men det var tvivelaktigheter i stunder. Skulle jag verkligen klara av att bo så långt från stan och mina vänner. Jag hade en hel vecka i Göteborg då jag vandrade runt Delsjön. Pratade med mina närmsta vänner. Det kom 2 kloka kvinnor och den ena är över 70 år. Livet kommer och går och man måste testa. Likadant sa min käre goa vän Hatti.
Jag for upp till värmland och Nils-Olof sa att nu får du bestämma dig.
Jag tog beslutet att satsa och helt plötsligt så hade jag satsat över förväntan. Inget jag ångrar. Jag saknar Göteborg och jag saknar mina vänner.  Även om många försvann dagen då det blev klart att jag var gravid eller kanske va det att jag flyttade på mig.

Det viktigaste är livet här och nu. Så mycket kärlek. Livet här och nu är underbart! Att va tillsammans med Nils-olof och vår älskade son.

Idag sitter jag med spänd förväntan och tittar på Bonde söker Fru. Det är inte så enkelt och jag känner nästa lite ont magen över Daniel och Alexandra. Jag önskar de allt väl och hoppas de finner en lösning. vilken relation som helst så finns utmaningar och det är en annorlunda utmaning när man vart i ett tv program dessutom.

Kärlek till er alla och go kväll  💖💕

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *