Julen och julklappar

Ni som har följt bloggen vet att jul har aldrig vart så roligt för mig. Även om det funnits välvilja att bjuda in mig på julafton, så har det känts precis som det är: det är för att jag inte har en familj.  Varje år har det bara blivit en påminnelse.

I år har jag redan fått tag på vissa  julklappar och jag planerar pepparkakshus och pepparkakor som jag och Justus ska göra.

Mitt största problem är att skämma bort Justus. Att ge honom allt jag inte hade är självklart, men att ge honom såpass mycket att han istället blir odräglig och bortskämd. Det är så svårt. Det är en balansgång. Jag hade inte så mycket när jag var liten, varken  snygga kläder eller leksaker. Tv på rummet var att glömma för min pappa hade inte råd med det.

Jag vill ha råd med saker men samtidigt inte jobba för mycket. Ett samhälle där det faktiskt är standard att barnen ska ha just allt. Det spelar också in i detta spektakel med bortskämd.

Han är redan idag en fin person. Han kramar om farmor en dag när hon var ledsen. Utan att han visste så gjorde han det. Han ser så mycket och jag är glad för det.   

Jag är världens lyckligaste idag, och jag känner ibland att jag är världens starkaste kvinna och ibland världens ömtåligaste. Är vi alla det? Jag är ju inte unik, bara en människa bland människor.

image

Världen är upp och ner. Idag var det uppladdning av böcker och Youtube jaaaaa och snytpapper i mängder.

image

Wigglekart, Justus blir snart ägare till en balanscykel. Ni som är sugna på en sådan kan få hela rabatt, 250kr kod kart250

image

Julklappar. Älskar dessa saker. Mer ugglor Hahahaa…

image

Vill ha lite av dessa till Justus.  Så fina och kläder med bra kvalité. 

image

Min fina pojk! Igår rensa vi löv.

image

One Comment

  1. Ingela Palm

    Carina man skämmer bort ett barn o ge dem saker som dom grinar sig till.Min åsikt .Ge barn kärlek .De kan de inte få mycket av .Du ger säkert mycket kärlek till Justus o din man .Jag har nämt tidigare till dig du ser så lycklig ut .Härligt för dig o familjen att få tillbringa livet på landet .Ha det nu det bra .Kram till dig o familjen .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *