Livet & livet

erikajonsson

Under en tid har jag inte haft någon kreativ lust. Det har delvis att göra med att jag har jobbat 100% och sedan försökt att hinna med Plöj-IngaZ bokningar och även familjen. Detta har jag försökt att göra på 4 dagar. Nästa år blir det en dag till för Justus på dagis och jag ska försöka att inte skämmas för det.

Jag har 3 riktigt roliga jobb – sociala medier på Charlottenbergs Shoppingcenter och snart startar jag även upp en blogg där. Det är så himla kul att få vara en del i detta arbete. Att få möjlighet att utveckla ett shoppingcenter genom digitala medier.

Det andra jobbet är stand-in på estetiska skolan som bildlärare. Det är verkligen ett sånt jobb som jag älskar. I denna skolan är dessutom eleverna så drivna och tycker det själva är roligt.

Det tredje jobbet är journalist på Värmlandsbygden. Det är verkligen en ära att få vara del av detta team och skriva artiklar. Tänk vilken dröm att vara med om detta –  att skriva, något som jag verkligen gillar!

Nu till min dröm – måleriet. Jag har stannat av och helt plötsligt hittade jag en bild som jag undrade lite över och så hittade jag att den var gjort i tuschpennor. Nu är det beställt en liten julklapp till mig. Detta medium är liksom perfekt för mig! Alltid älskat att sitta med tusch i unga år och något som jag kommit ifrån. Har gjort en teckning åt Erika Jonsson men nu kommer den även att få färg har jag tänkt mig. Gud hoppas jag inte förstör den bara 😉 Satt i en vecka med den liksom!

Promarkers

Här kan man beställa dessa ifall någon är intresserad av sånna pennor! HÄR!

Namnlšs

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *