Nytt jobb – självkänsla och livet

Idag kom första tidningen och de första artiklarna som jag har skrivit. Jag känner mig faktiskt riktigt stolt. Ibland är mitt självförtroende otroligt lågt och så slår jag till och gör saker som jag aldrig kunnat drömma om. För er som bor i Värmland kan ni nu läsa mina artiklar i den värmländske tidningen Värmlandsbygden.

PS Hon ställer ut sina grejer på Charlottenbergs Shoppingcenter den 24 oktober, så löp och köp!!!

 

Pernilla Skarfält gör luffarkonst, allt från potatisstickor till vispar och skålar. Hon gör även fantastiska fågelholkar!

Pernilla Skarfält gör luffarkonst, allt från potatisstickor till vispar och skålar. Hon gör även fantastiska fågelholkar!

DSC_0374_2 DSC_0460_2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *