Skämma bort sig själv

Det är viktigt att välja rätt när man handlar. Det är viktigt att tänka så långt det går, men självfallet så styra alltid ekonomin, men ibland så händer det att något dyker upp som man gillar lite extra!

Idag har jag beställt ett par helt nya solglasögon. Jag älskar att kunna spendera lite extra och dessutom går en viss del till välgörenhet. Detta väljer man själv, alltså vart det ska gå någonstans. Det känns lite lyxigt när jag har valt att göra allt tvärtom. Säga upp mig från ett jobb som jag inte kände var rätt för mig och sedan dessutom försöka starta andra projekt utan någon vidare större ekonomi och nu när jag känt mig lite obestämd och nere så kan det kännas extra gött att skämma bort sig själv.

Tyckte det var fint att få detta fina meddelande efter beställningen!

Tack Carina,

Din medvetenhet gör att Sverige för UNHCR kan fortsätta sitt viktiga arbete.

AntonFrans kombinerar medveten konsumtion med klassiska solglasögon för dagens moderum. Varje par AntonFrans ger ett bidrag till det ändamål som du själv väljer.

På uppdrag av FN leder UNHCR arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse. UNHCR delar ut nödhjälp, kämpar för deras mänskliga rättigheter och ger människor på flykt en bättre framtid.

Gå in och kika på deras riktigt snygga glasögon och om nån vecka så får jag de rakt ner i brevlådan så då kan ni få en riktigt snygg syn av detta kap! Kika HÄR AntonFran

Dessa hade jag velat ha nu, för i helgen är det Fallens Dagar i Trollhättan. Hemvändarhelg! Älskar dessa helger som jag lyckas pussla ihop, men tack vare en av vännerna här uppe. Nils-Olof ska på spelning såklart, men jag kan ju inte sitta hemma hela sommaren pga hans spelningar heller.

Anton Frans ALskamichellealska2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *