Välstånd

Nu är äntligen det nya året här och jag sitter och läser ur Hemligheten. Det är en bra start på året att läsa om välstånd och om hur man ofta tänker negativt än positivt. Det ligger faktiskt så djupt rotat i kulturen men även inom familjen. Att må bra och att lyckas är helt fantastiskt men att det finns människor som ser det som negativt eller försöker hitta fel på det som är bra…det är just det som är problemet.

Förra året var att komma över scenskräcken och den är jag på väg att komma över men ändå inte helt över. Jag ser det iallafall som påbörjat arbete. Inför 2016 så är mitt löfte att arbeta på mitt välstånd. Jag mår bra idag, men jag vill faktiskt att nästa år ska vara ännu bättre och det innefattar mest att jag ska tänka rätt. Jag ska inte heller påverkas av andra och det är inte helt lätt, men jag ska absolut jobba på det.
image

image

image

image

image

image

image

 

3 Comments

 1. Barbro

  Vill önska dej o din familj en god fortsättning på det nya året.
  Jag följde din resa i bonde söker fru o gillade Er bäst.Vet du om det är någon mer som har nån blogg som man kan läsa?
  Synd att ni inte är lite närmare för nu har sambon dukat fram lite kaffe o kladdkaka som hade även funnits till er.
  Ha en fortsatt bra dag o kram på er.

  • Hej du ka även läsa Sandras blogg. Hon heter bonde frugan och finns på allt för föräldrars sida. Sedan är det nog tilde som har en med. Det finns en del instagram konton man kan följa med. Där är de flesta ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *