Vi lämnar bort Justus över natten

Ojoj tänker ni som inte gjort det någonsin och ni som inte har barn…äsch sluta gnäll! Ja jag vet hur jag tänkte och hur jag sitter nu och har ont i magen. Det är inte för att Justus inte kommer ha det bra. Conny och Maria är ju grymma så nä han kommer ha det så bra. Det är mammahjärtat och saknaden av honom.  Det är ju så att även om man sitter på jobbet så saknar jag honom.
Jag och Balansmannen pratade om detta. Att direkt han är ifrån sin dotter även under några timmar så saknar han henne.

Jag och Nils-Olof och Johan, min bror och en kompis till oss ska åka iväg på en överraskning. Nils-olof vet ingenting så jag kan inte avslöja något ännu.

Ha en fin dag där ute nu!
Kärlek 💕💖

image

image

Justus lilla resväska med leksaker.  Viktig nalle och traktor. Så ska han bli snygg med hoppilos fluga.

image

image

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *